Εγγραφείτε ως
πελάτης χονδρικής.Εγγραφή

0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
 • Αρχική
 • BLOG
 • 4+1 λόγοι για να κάνετε εταιρικά δώρα σε εργαζόμενους και συνεργάτες

4+1 λόγοι για να κάνετε εταιρικά δώρα σε εργαζόμενους και συνεργάτες

Επαγγελματικά δώρα για συνεργάτες και εργαζόμενους από την Μπαξεβανίδης Α.Ε.
 • Αναρωτιέστε για ποιο λόγο να κάνετε εταιρικά δώρα στους υπαλλήλους και τους συνεργάτες σας;

  Το σκέφτεστε γιατί το κάνουν και οι ανταγωνιστές σας, αλλά δεν το αποφασίζετε γιατί δεν είστε σίγουροι ότι αξίζει τον κόπο;

  Συνεχίστε την ανάγνωση και δείτε τους 5 σημαντικότερους λόγους που τα επαγγελματικά δώρα για συνεργάτες και εργαζομένους είναι απαραίτητα για την επιχείρησή σας!

  Λόγος #1: Για επιβράβευση των καλύτερων υπαλλήλων

  Ο βασικότερος λόγος που αξίζει να επενδύσετε σε εταιρικά δώρα προς τους υπαλλήλους σας είναι για να τους επιβραβεύσετε για τις επιδόσεις τους! Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να διατηρήσετε το κόστος της επένδυσης χαμηλό, αφού θα χρειαστείτε μόνο έναν μικρό αριθμό δώρων, τουλάχιστον για αρχή. Για παράδειγμα, ένα σετ μεταλλικά στυλό που αντέχουν στο χρόνο και αποτελούν κλασική επιλογή για κάθε κλάδο!

  Η επιλογή της ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.: Μεταλλικά μπρελόκ και στυλό με χάραξη, που έχουν μια αίσθηση πολυτέλειας και τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με την περίσταση.

  Λόγος #2: Για βελτίωση της συνεργασίας του προσωπικού

  Έρευνες έχουν δείξει πως η συνεργασία του προσωπικού είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη γενικότερη απόδοσή τους αλλά και με την πιστότητα των ίδιων των πελατών σας! Τα επαγγελματικά δώρα προς τους υπαλλήλους σας θα συσφίξουν τις σχέσεις σας, και αυτοί με τη σειρά τους θα νιώθουν ότι ανήκουν σε μια ομάδα που τους εκτιμά και τους σέβεται. Κάτι τέτοιο μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει! Δοκιμάστε να ξεκινήσετε με διαφημιστικά μπλουζάκια, που θα εκτιμηθούν δεόντως και θα ενώσουν την ομάδα.

  Η επιλογή της ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.: Διαφημιστικά μπλουζάκια polo, που βγαίνουν σε πληθώρα χρωμάτων και μεγεθών για να ταιριάζουν σε όλα τα γούστα!

   

  Αποκτήστε τα ιδανικά διαφημιστικά μπλουζάκια polo!

   

  Λόγος #3: Για επικοινωνία με όσους είναι μακριά

  Αν η επιχείρησή σας ακολουθεί πλέον έναν πιο υβριδικό τρόπο λειτουργίας και οι υπάλληλοί σας εργάζονται από το σπίτι (remote work) ή από οπουδήποτε στον κόσμο (digital nomads) είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε την επαφή και τις σχέσεις σας. Βρείτε τρόπους να μένετε ενωμένοι, χαρίζοντας τους, για παράδειγμα, διαφημιστικές κούπες που θα μπορούν να χρησιμοποιούν καθημερινά.

  Η επιλογή της ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.: Κούπες sublimation, τις οποίες μπορείτε να τυπώσετε προσωποποιημένα με όνομα και αφιέρωση, ώστε να δείχνετε έμπρακτα την εκτίμησή σας ακόμα και σε όσους δεν βλέπετε κάθε μέρα!

  Λόγος #4: Για ενίσχυση των σχέσεων με τους συνεργάτες σας

  Πολλές φορές εστιάζουμε στο προσωπικό των γραφείων και ξεχνάμε τους εξωτερικούς συνεργάτες και τους πωλητές της εταιρείας μας, οι οποίοι ενδέχεται να έχουν διαφορετικές ανάγκες και να χρειάζονται διαφορετική προσέγγιση. Αν ψάχνετε τα ιδανικά δώρα για συνεργάτες, προτιμήστε διαφημιστικά στυλό, καθώς πρόκειται για αντικείμενα που χρησιμοποιούνται και «στο δρόμο»!

  Η επιλογή της ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.: Διαφημιστικά μεταλλικά στυλό, που δείχνουν το ενδιαφέρον σας και μπορούν να έχουν πάντα μαζί τους οι συνεργάτες σας!

   

  Μπορεί να σας ενδιαφέρει: 5+1 προτάσεις για διαφημιστικά δώρα επιχειρήσεων!

  Λόγος #5: Για έμμεση διαφήμιση της επιχείρησής σας

  Τα εταιρικά δώρα μπορούν σίγουρα να τονώσουν το ηθικό του προσωπικού σας και να ενώσουν την ομάδα σας, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σας μπορείτε πάντα να έχετε ότι, σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για διαφήμιση της ίδιας σας της εταιρείας – ίσως αποτελούν, μάλιστα, και την πιο οικονομική μορφή διαφήμισης!

  Χαρίζοντας, για παράδειγμα, υφασμάτινα διαφημιστικά μπρελόκ, «τοποθετείτε» το λογότυπό σας μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων κάθε φορά που ένας υπάλληλός ή συνεργάτης σας θα χρησιμοποιεί το δώρο του, δωρεάν!

  Η επιλογή της ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε.: Διαφημιστικές πάνινες τσάντες που έχουν μια πληθώρα χρήσεων στην καθημερινότητα και είναι και οικολογικές!

   

  Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Ο απόλυτος οδηγός για επιχειρηματικά δώρα!

   

  Τα εταιρικά δώρα μπορούν να γίνουν ένα πραγματικά δυνατό χαρτί για την επιχείρησή σας. Όπως είναι λογικό, κάθε άνθρωπος χαίρεται όταν λαμβάνει δώρα και η ψυχολογική επίδραση ακόμα και της πιο μικρής κίνησης μπορεί να είναι μεγάλη!

  Με τον τρόπο αυτό, η συσχέτιση με το brand σας θα έχει πάντα θετικό πρόσημο, είτε δείχνετε την ικανοποίηση είτε το ενδιαφέρον ή την εκτίμησή σας σε παλιούς και νέους συνεργάτες. 

  Δείτε σήμερα όλη τη συλλογή της ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. για επαγγελματικά δώρα και κάντε το πρώτο βήμα για να «χτίσετε» καλές και στέρεες σχέσεις με τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες σας.

Επικοινωνία

Κεντρικά - Αποθήκη:

ΒΙ.ΠΕ.Θ. - Σίνδος

570 22, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 782 200, 2310 780 114

e-mail: info@baxevanidis.gr

Θεσσαλονίκη:

Γ. ΤΣΟΝΤΟΥ 27-29, 546 27

Τ: 2310 524 360, 2310 524 361

e-mail: info@3me.gr

Αθήνα:

Καλλιρρόης 184-186 & Δημοφώντος 157-159

118 52, Άνω Πετράλωνα

Τ: 210 34 17 280 -2

e-mail: sales@3me.gr