Εγγραφείτε ως
πελάτης χονδρικής.Εγγραφή

0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
 • Αρχική
 • BLOG
 • Βρείτε τα ιδανικά διαφημιστικά δώρα επιχειρήσεων

5+1 προτάσεις για τα ιδανικά διαφημιστικά δώρα επιχειρήσεων!

Διαφημιστικά δώρα επιχειρήσεων
 • Τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη της τεχνολογίας και του διαδικτύου έχει αλλάξει αρκετά τον κόσμο της διαφήμισης. Από τις πινακίδες στους δρόμους και τα banners σε σταθμούς λεωφορείων, το μεγαλύτερο μέρος της προώθησης έχει προσαρμοστεί στο περιβάλλον της Google, του Facebook και άλλων μεγάλων ψηφιακών μέσων. Είναι λογικό λοιπόν, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αναρωτιούνται κατά πόσο παλαιότεροι τρόποι διαφήμισης, όπως τα διαφημιστικά καπέλα, τα στυλό και άλλα διαφημιστικά δώρα, είναι αποτελεσματικοί.

   

  Αυτό που καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία τα διαφημιστικά και επιχειρηματικά δώρα, είναι ότι μπορούν να κάνουν τους πελάτες και συνεργάτες σας χαρούμενους, αφού η προσφορά σας τους δείχνει ότι νοιάζεστε. Παράλληλα βοηθούν στο να διασπείρουν το μήνυμα και το brand της εταιρείας σε περισσότερο κόσμο.

   

  Είναι σίγουρο ότι και εσείς θα έχετε στην κατοχή σας κάποιο διαφημιστικό δώρο από έναν συνεργάτη. Αν το χρησιμοποιείτε κιόλας σχεδόν καθημερινά, αντιλαμβάνεστε την αξία του. Για αυτό εμείς στην ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. εντοπίσαμε μερικές ιδέες για διαφημιστικά και εταιρικά δώρα επιχειρήσεων, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

   

  Χαρίστε κάτι για καθημερινή χρήση

  Οι περισσότεροι από εμάς, όταν έρθει η ώρα του πρωινού, θα ετοιμάσουμε ένα γεύμα για να πάρουμε δυνάμεις σε συνδυασμό με το αγαπημένο μας ρόφημα. Συνεπώς, οι διαφημιστικές κούπες είναι μια καλή λύση που θα θυμίζει την εταιρεία σας καθημερινά. Θα ξεχωρίζουν ανάμεσα στις κοινότυπες μονόχρωμες κούπες, καθώς οι κούπες sublimation που μπορείτε να επιλέξετε θα  τραβάνε συχνότερα την προσοχή.

   

  Φανταστείτε επίσης τον πελάτη σας να πίνει κάθε μέρα τον καφέ του σε μια κούπα με το λογότυπο της εταιρείας σας όταν κάθεται στο γραφείο του. Όσο πιο ιδιαίτερο logo ή διακόσμηση διαθέτει, τόσο πιο εύκολα θα τραβάει την προσοχή του. Παράλληλα, θα θυμίζει πάντα την ιδιαίτερη σχέση που έχετε μαζί του και την ανάγκη για πιο συχνή επαφή με την επωνυμία σας.

   

  Βρείτε τους λύση για τα ψώνια

  Όχι με την κυριολεκτική, αλλά περισσότερο με τη μεταφορική σημασία. Καθώς πλέον στα μαγαζιά είναι απαραίτητο κάθε πελάτης να έχει τη δική του τσάντα, τι θα λέγατε να του κάνετε εσείς μια δώρο; Οι υφασμάτινες τσάντες, μπορούν να αντέξουν τόσο το βάρος των αγορών όσο και στο χρόνο. Επιπλέον, θα ενισχύσουν την περιβαλλοντική σας εικόνα ως εταιρεία, μιας και οι διαφημιστικές πάνινες τσάντες κατασκευάζονται από φυσικά υλικά.

  Δείτε την ιδανική υφασμάτινη τσάντα

  Κάντε ένα δώρο που θα φοράνε συνεχώς 

  Αν όχι καθημερινά, τουλάχιστον πιο συχνά. Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε, μιλάμε για τα διαφημιστικά μπλουζάκια που έχετε φορεμένα σε διάφορες περιπτώσεις. Από t-shirts σε γυμναστήρια μέχρι σε γκαράζ αυτοκινήτων κυκλοφορούν αρκετά εκεί έξω. Εκείνα όμως που σίγουρα ξεχωρίζουν, είναι εκείνα που φέρουν κάποιο μήνυμα δίπλα στο logo τους, αλλά και για την ποιότητα του σχεδιασμού τους, όπως τα t-shirts της Stedman. Εκμεταλλευτείτε το!

   

  Μπείτε στην τσέπη τους 

  Σκεφτείτε λίγο ποια είναι τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που έχετε στην τσέπη σας. Το κινητό, το πορτοφόλι και σίγουρα κάποιο σετ με κλειδιά που δε χάνεται ποτέ. Αν φέρει πάνω και κάποιο διαφημιστικό μπρελόκ, μπορείτε να το ξεχωρίσετε ακόμη πιο εύκολα. Αντίστοιχα παραδείγματα υπάρχουν πολλά και αυτός ο τρόπος προώθησης δεν είναι καινούργιος αλλά είναι εξαιρετικά αποδοτικός. Ειδικά τα υφασμάτινα διαφημιστικά μπρελόκ είναι εκείνα που αγαπάει ο περισσότερος κόσμος.

   

  Ενισχύστε το στιλ τους 

  Τα διαφημιστικά καπέλα αποτελούν αξεσουάρ που όλοι έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Μπορεί η προτίμηση να πέφτει όταν αρχίσουν οι εποχές με συννεφιά αλλά το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους.

  Στην ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. μπορείτε να προμηθευτείτε διαφημιστικά καπέλα σε χονδρική διάθεση με εξαιρετικές τιμές.

   

  Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Διαφημιστικά Καπέλα: Το καλύτερο επαγγελματικό δώρο!

   

  Κάντε τους να ξεχωρίζουν 

  Μια διαχρονική τεχνική προώθησης των επιχειρήσεων που αρκετοί αμελούν είναι τα πλαίσια πινακίδων αυτοκινήτου. Με ένα πλαίσιο πινακίδας μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαδραστικό μέσο προώθησης  των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, είτε προσθέτοντας το λογότυπο της εταιρείας σας ή κάποια φράση της επιλογής σας. Αντιστοίχως, μπορεί να γίνει και με τα πλαίσια πινακίδας για μοτοσυκλέτα.

   

  Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες προτάσεις για κάθε διαφημιστική ανάγκη. Βρείτε πολλές επιλογές σε διαφημιστικά και εταιρικά δώρα στην ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο δικό σας ύφος και κοινό!

Επικοινωνία

Κεντρικά - Αποθήκη:

ΒΙ.ΠΕ.Θ. - Σίνδος

570 22, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 782 200, 2310 780 114

e-mail: info@baxevanidis.gr

Θεσσαλονίκη:

Γ. ΤΣΟΝΤΟΥ 27-29, 546 27

Τ: 2310 524 360, 2310 524 361

e-mail: info@3me.gr

Αθήνα:

Καλλιρρόης 184-186 & Δημοφώντος 157-159

118 52, Άνω Πετράλωνα

Τ: 210 34 17 280 -2

e-mail: sales@3me.gr