Εγγραφείτε ως
πελάτης χονδρικής.Εγγραφή

0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
 • Αρχική
 • BLOG
 • Επιχειρηματικά και επαγγελματικά δώρα - Ο απόλυτος οδηγός!

Επιχειρηματικά και επαγγελματικά δώρα - Ο απόλυτος οδηγός!

Επιχειρηματικά και επαγγελματικά δώρα
 • Κάθε επιχείρηση επιδιώκει να προσεγγίσει όλο και περισσότερους πελάτες δοκιμάζοντας ποικίλες μεθόδους και τακτικές. Με καμπάνιες μέσα από την τηλεόραση, άρθρα σε περιοδικά αλλά και με δημοσιεύσεις στα social media.

  Ωστόσο, μια μέθοδος προώθησης που λίγοι εκμεταλλεύονται όπως θα έπρεπε είναι τα διαφημιστικά δώρα. Ένας εξαιρετικός τρόπος προσέγγισης που μπορεί να προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα σε κάθε επιχείρηση με το μικρότερο κόστος.

  Γιατί να επιλέξετε διαφημιστικά και εταιρικά δώρα;

  Δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που υποστηρίζουν ότι τα διαφημιστικά και επαγγελματικά δώρα μπορούν να συμβάλουν θετικά στην κάθε εταιρεία. Καθώς φέρουν το λογότυπο μιας επιχείρησης, τα επιχειρηματικά δώρα καταφέρουν να προωθούν έμμεσα την εταιρική της ταυτότητα. Ως αποτέλεσμα αυτού, όλο και περισσότεροι πελάτες εξοικειώνονται με την επωνυμία της και αυξάνονται οι πιθανότητες να την προτείνουν σε περισσότερο κόσμο.

  Μερικά από τα βασικά οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε είναι:

  • Αναγνωρισιμότητα : Σε περίπτωση που το προωθητικό προϊόν είναι αρκετά χρήσιμο για τους πελάτες, θα το μεταφέρουν συνέχεια μαζί τους. Όπως μπορεί να γίνει πχ. με τις υφασμάτινες τσάντες. Μπορούν να τις πάρουν στη δουλειά, στα ψώνια και άλλα μέρη. Έτσι, αφού θα τις χρησιμοποιούν τακτικά, θα αρχίσουν να αναγνωρίζουν αμέσως την εταιρεία σας, να θυμούνται το λογότυπό σας και να ταιριάζουν τα προϊόντα σας με το όνομά σας. Με αυτόν τον τρόπο, η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας θα αυξηθεί.
  • Αφοσίωση: Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχετε ευχαριστημένους και αφοσιωμένους πελάτες και προσωπικό. Μια καλή μέθοδος για να το επιτύχετε είναι με διαφημιστικά προϊόντα αλλά και με δώρα για συνεργάτες. Όλοι λατρεύουν να λαμβάνουν δώρα, ειδικά σε στιγμές που δεν το περιμένουν. Με αυτό τον τρόπο, η εμπιστοσύνη απέναντι στην επωνυμία σας και η συνεργασία μεταξύ σας παραμένει σταθερή.
  • Νέους πελάτες: Όταν καταφέρνετε να κρατάτε τους πελάτες σας ευχαριστημένους, είναι σίγουρο ότι θα σας προτείνουν σε άλλους. Επιπλέον, κάθε δώρο μπορεί να μεταφέρει τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ακόμα και όταν δεν υπάρχει κάποιος μεσάζοντας – σαν μια εναλλακτική επαγγελματική κάρτα. Μια καλή περίπτωση είναι τα διαφημιστικά στυλό, πάνω στα οποία μπορείτε να προσθέσετε ό,τι θέλετε για να το θυμάται κάθε πελάτης σας.

  Σε ποιον απευθύνεται και για ποια περίσταση;

  Δεν υπάρχουν περιορισμοί για το μέρος και την περίσταση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαφημιστικά δώρα. Επιπλέον, μπορείτε να τα δωρίσετε σε συνεργάτες, πελάτες και εργαζόμενους, ανάλογα με  το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε.

   

  Μερικές από τις περιπτώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα εταιρικά δώρα είναι:

  • σε συνέδρια και ημερίδες
  • ως μέσο διαφήμισης στο δρόμο ή στο κατάστημα
  • για ενίσχυση του οικογενειακού κλίματος μεταξύ των υπαλλήλων
  • ως δείγμα υποστήριξης στους πελάτες
  • για πώληση από κάποιο κατάστημα της επιχείρησης, φυσικό ή ηλεκτρονικό

   

  Ανακαλύψτε προτάσεις με οικολογικό χαρακτήρα – Think Eco

  Την τελευταία δεκαετία, λόγω των επιπτώσεων την ανθρώπινης δράσης στο περιβάλλον, αρκετές εταιρείες στρέφονται σε επιχειρηματικά δώρα με πιο «πράσινο» χαρακτήρα. Γι’ αυτό πλέον έχουν δημιουργηθεί αρκετές επιλογές σε οικολογικά διαφημιστικά δώρα που μπορούν να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια επιχείρηση.

  Αναζητάτε έναν μοντέρνο και εναλλακτικό τρόπο προώθησης που να αντανακλά την εταιρική κοινωνική σας ευθύνη, να προωθεί το brand σας, ενώ παράλληλα ενισχύει την προστασία του πλανήτη; Μια εξαιρετική επιλογή είναι τα διαφημιστικά μπλουζάκια, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από υλικά που σέβονται το περιβάλλον, όπως τα t-shirt της Stedman από ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες και 100% οργανικό βαμβάκι από καλλιέργειες χωρίς τη χρήση τοξικών λιπασμάτων.

  Εναλλακτικά, μια ακόμα ιδιαίτερη και πιο διακριτική επιλογή είναι οι διαφημιστικές κούπες sublimation. Μπορείτε να βρείτε προτάσεις που να σας αρέσουν και με σύνθεση που σέβεται το περιβάλλον. Τυπώστε πάνω στην επιφάνειά τους το logo και το σχέδιο που θέλετε και κάντε ένα έξυπνο επιχειρηματικό δώρο καθημερινής χρήσης σε πελάτες και συνεργάτες.

   

  Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Διαλέξτε τα κορυφαία οικολογικά διαφημιστικά δώρα για συνεργάτες και πελάτες!

  Χαρίστε χαμόγελα με χριστουγεννιάτικα δώρα - Get in season

   

  Μπορείτε να προσφέρετε επαγγελματικά δώρα οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο χρόνο. Όταν όμως πλησιάζουν οι γιορτές, τα εταιρικά δώρα Χριστουγέννων έχουν την τιμητική τους. Τι καλύτερο από ένα ποιοτικό και χρήσιμο δώρο ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης στο προσωπικό αλλά και τους πελάτες σας;

  Δείξτε τους ότι τους σκέφτεστε και πως μπορούν να υπολογίζουν πάντοτε σε εσάς με γιορτινές επιλογές. Οι διαφημιστικές πάνινες τσάντες είναι μια εξαιρετική επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιστάσεις.

  Αλλά μην τις δίνετε άδειες! Γιατί να μην προσθέσετε μερικά υφασμάτινα διαφημιστικά μπρελόκ ή ακόμα και εταιρικά στυλό με το χρώμα και το logo της επιχείρησής σας; Είναι σίγουρο ότι ένα από αυτά θα βρίσκετε στα χέρια τους σχεδόν καθημερινά!

   

  Διαβάστε επίσης: Ανακαλύψτε τα κορυφαία διαφημιστικά και εταιρικά δώρα Χριστουγέννων!

  Τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή

  Είναι γεγονός, πως για να έχει επιτυχία ένα διαφημιστικό δώρο θα πρέπει να είναι πρωτίστως χρήσιμο. Ένα καλό παράδειγμα είναι τα  πλαίσια πινακίδων αυτοκινήτων, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μέσο προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Με παρόμοιο τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ένα πλαίσιο πινακίδας για μηχανές.

  Εξίσου μεγάλη σημασία έχει και η ποιότητα του προϊόντος, αφού χάρη σε αυτήν, δώρα όπως τα διαφημιστικά καπέλα μπορούν να αντέξουν περισσότερο στο χρόνο και να παραμείνουν στην κατοχή του αγοραστικού κοινού.

  Στην ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. διαθέτουμε χιλιάδες ιδέες και προτάσεις για επιχειρηματικά δώρα, ώστε να αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προωθητική σας ενέργεια! Επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη μας συλλογή και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Επικοινωνία

Κεντρικά - Αποθήκη:

ΒΙ.ΠΕ.Θ. - Σίνδος

570 22, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 782 200, 2310 780 114

e-mail: info@baxevanidis.gr

Θεσσαλονίκη:

Γ. ΤΣΟΝΤΟΥ 27-29, 546 27

Τ: 2310 524 360, 2310 524 361

e-mail: info@3me.gr

Αθήνα:

Καλλιρρόης 184-186 & Δημοφώντος 157-159

118 52, Άνω Πετράλωνα

Τ: 210 34 17 280 -2

e-mail: sales@3me.gr