user ico


Εγγραφείτε ως
πελάτης χονδρικής.Εγγραφή

0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
 • Αρχική
 • BLOG
 • 4+1 περιπτώσεις όπου τα διαφημιστικά ρούχα θα σας φανούν χρήσιμα

4+1 περιπτώσεις όπου τα διαφημιστικά ρούχα θα σας φανούν χρήσιμα

4+1 περιπτώσεις όπου τα διαφημιστικά ρούχα θα σας φανούν χρήσιμα
 • Τα διαφημιστικά ρούχα ανήκουν εδώ και δεκαετίες στην κορυφή των προτιμήσεων κάθε εταιρείας που επιθυμεί να διαφημιστεί για να βελτιώσει τη φήμη της, να αυξήσει το κοινό της και να απογειώσει τις πωλήσεις της.

  Επιχειρήσεις κάθε είδους σε όλον τον κόσμο επενδύουν καθημερινά σε διαφημιστικά δώρα για τους πελάτες και τους συνεργάτες τους, στοχεύοντας σε διαφορετικά αποτελέσματα κάθε φορά.

  Σε ποιες περιπτώσεις, όμως, μπορούν τα δώρα για πελάτες να φανούν πραγματικά χρήσιμα; Πότε είναι η καλύτερη στιγμή να τα δώσουμε, πού και γιατί;

  Η ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΑΕ συγκέντρωσε τις πιο δημοφιλείς περιστάσεις τις οποίες αξίζει να εκμεταλλευτείτε ώστε η προωθητική σας ενέργεια να επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

  Ας δούμε σε ποιες περιπτώσεις τα διαφημιστικά ρούχα θα φανούν πραγματικά χρήσιμα!

   

  Περίπτωση #1: Διαφημιστικά ρούχα εργασίας

  Σύμφωνα με έρευνα της BPMA, το 35% όσων αγοράζουν διαφημιστικά ρούχα στην πραγματικότητα ψάχνουν στολές εργασίας για το προσωπικό της επιχείρησής τους.

  Χιλιάδες εταιρείες στην Ελλάδα και εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο επενδύουν σε στολές εργασίας ώστε να υπάρχει ομοιομορφία και συνοχή μεταξύ του προσωπικού καθώς και για να φαίνεται ξεκάθαρα ο επαγγελματισμός που τους διακρίνει ως επιχείρηση.

  Αν και πολλοί μπορούν να υποστηρίξουν ότι αυτά τα ρούχα δεν φοριούνται για «προωθητικούς» λόγους, η ομοιομορφία, η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση του brand που κερδίζει η κάθε επιχείρηση μέσα από μια τέτοια ενέργεια, συνεχίζει να βελτιώνει την εικόνα της και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να μην την υπολογίσουμε.

  Τα διαφημιστικά ρούχα εργασίας, λοιπόν, σίγουρα επιτυγχάνουν τον σκοπό τους.

   

  Διαβάστε περισσότερα: Μπουφάν εργασίας με λογότυπο – γιατί είναι απαραίτητα;

   

  Περίπτωση #2: Giveaways και προσφορές

  Μία «μόδα» που όπως φαίνεται έχει έρθει για να μείνει, τα giveaways, δηλαδή τα δώρα που κάνει μια επιχείρηση στο κοινό της συνήθως μέσω των social media είναι μία πολύ συχνή μορφή διαφήμισης σήμερα.

  Σε αυτές τις περιπτώσεις, αν και μπορεί οι πρώτοι νικητές να κερδίζουν δώρα μεγαλύτερης αξίας, πολύ συχνά θα δούμε έναν σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων να κερδίζει διαφημιστικά μπλουζάκια και καπέλα, θερμός και κούπες και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα που σχετίζονται με την εταιρεία και τα οποία σίγουρα επιτυγχάνουν έναν σκοπό: να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των χρηστών και να αποτυπώσουν το brand στη μνήμη του.

  Πολλές εταιρείες, επίσης, επιλέγουν να κάνουν τέτοια δώρα για να προωθήσουν ένα νέο προϊόν, ακόμα κι αν πρόκειται για μια υφασμάτινη διαφημιστική τσάντα με την αγορά 2 ίδιων προϊόντων για παράδειγμα.

  Η ενέργεια αφήνει θετική εντύπωση στον καταναλωτή και σίγουρα αποτελεί κίνητρο για περισσότερες αγορές.

   

  Περίπτωση #3: Συνέδρια, εκθέσεις και εκδηλώσεις

  Εάν επισκέπτεστε εκθέσεις και συνέδρια του κλάδου σας, γνωρίζετε ότι οι εκθέτες συχνά φορούν μπλουζάκια με λογότυπο της εταιρείας, ενώ χρησιμοποιούν και πλήθος άλλων διαφημιστικών αντικειμένων, όπως σημειωματάρια, στυλό πλαστικά με logo, κορδόνια λαιμού κ.α.

  Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που δίνουν τα μπλουζάκια αυτά σε πιθανούς πελάτες και συνεργάτες με τους οποίους συνομιλούν, ώστε να μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη τους για περισσότερο – αν ψάχνετε δώρα για συνέδρια, σίγουρα τα διαφημιστικά ρούχα θα σας φανούν χρήσιμα!

  Σε πολλά events, επίσης, όπως σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, εκτυπώνονται μεγάλοι αριθμοί προωθητικών T-Shirts, μπρελόκ και άλλων διαφημιστικών, που αποτελούν εξαιρετικό τρόπο να τραβήξετε την προσοχή, ειδικά σε εκδηλώσεις όπου παρακολουθεί και ο τύπος, ενώ οι συμμετέχοντες φεύγουν με ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό για να θυμούνται τη μέρα – και τη δική σας χορηγία – με νοσταλγία!

   

  Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Διαφημιστικά δώρα για συνέδρια: Βρείτε ιδέες για κάθε τύπο εκδήλωσης

   

  Περίπτωση #4: Λιανικό εμπόριο (συναυλίες, μουσεία κ.λπ.)

  Αν και αποτελούν εξαιρετικά δώρα για πελάτες, τα διαφημιστικά ρούχα μπορούν να αυξήσουν ακόμα και τα έσοδά σας εφόσον τα πουλήσετε κανονικά ως προϊόντα!

  Σίγουρα έχετε δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις: διαφημιστικά φούτερ στο gift shop ενός μουσείου, αναμνηστικά κασκόλ και καπέλα σε αθλητικά events, T-shirts και άλλα είδη merchandise από μπάντες και τραγουδιστές σε συναυλίες και παραστάσεις.

  Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκεφτείτε δημιουργικά και θα βρείτε κι εσείς τρόπους που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να αυξήσετε τόσο την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας όσο και τα έσοδά σας – ακόμα και να πουλήσετε τα προϊόντα αυτά στο διαδίκτυο μπορείτε.

   

  Περίπτωση #5: Αύξηση αναγνωρισιμότητας

  Αν και δεν αποτελεί ακριβώς ξεχωριστή περίπτωση αλλά κατά βάση περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στο λεγόμενο brand awareness – τον στόχο των περισσότερων καμπανιών που στηρίζονται στα διαφημιστικά δώρα και τη χρήση τους.

  Σε εκθέσεις και συνέδρια, σε συναυλίες και εκδηλώσεις, ως δώρο ή στολή εργασίας, είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να αναγνωρίζει και να θυμάται το brand σας.

  Γι’ αυτό όχι μόνο χρειάζεστε ένα λογότυπο εύκολα αναγνωρίσιμο, που να μένει «ριζωμένο» στο υποσυνείδητο του σύγχρονου καταναλωτή, αλλά και να το αποτυπώνετε συχνά σε διάφορα διαφημιστικά είδη για να αυξάνετε την επίδρασή του στο κοινό.

  Πώς θα το πετύχετε αυτό; Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: το 91% των εταιρειών δήλωσε ότι αγοράζει διαφημιστικά ρούχα με το κλασικό μπλουζάκι με στάμπα να επιλέγεται από το 76% των ερωτηθέντων (πηγή BPMA)!

   

  Μάθετε περισσότερα: Είναι αποτελεσματικά τα επιχειρηματικά δώρα σήμερα;

   

  Ψάχνετε ολοκληρωμένες προτάσεις διαφημιστικών δώρων; Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΑΕ και ανακαλύψτε μία τεράστια ποικιλία διαφημιστικών ρούχων και αντικειμένων, διαθέσιμα για εκτύπωση με πλήθος τεχνικών ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

  Βρείτε εκατοντάδες ετοιμοπαράδοτους κωδικούς, ποιοτικά διαφημιστικά ρούχα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και αυξήστε σήμερα την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας, με τη βοήθεια της ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΑΕ!

   

  Βρείτε ποιοτικά διαφημιστικά ρούχα

   

Μπαξεβανίδης Κεντρικά-Αποθήκη:

ΒΙ.ΠΕ.Θ. - Σίνδος

570 22, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 782 200, 2310 780 114

e-mail: info@baxevanidis.gr

Αρ. ΓΕΜΗ: 058676104000

3ΜΕ Sign Θεσσαλονίκη:

Γ. ΤΣΟΝΤΟΥ 27-29, 546 27

Τ: 2310 524 360, 2310 524 361

e-mail: info@3me.gr

3ΜΕ Sign Αθήνα:

Καλλιρρόης 184-186 & Δημοφώντος 157-159

118 52, Άνω Πετράλωνα

Τ: 210 34 17 280 -2

e-mail: sales@3me.gr

e bannerespaEΤΠΑ460X60