user ico


Εγγραφείτε ως
πελάτης χονδρικής.Εγγραφή

0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
 • Αρχική
 • BLOG
 • Μπουφάν εργασίας με λογότυπο – γιατί είναι απαραίτητα;

Μπουφάν εργασίας με λογότυπο – γιατί είναι απαραίτητα;

Μπουφάν εργασίας με λογότυπο – γιατί είναι απαραίτητα;
 • Ψάχνετε έναν εύκολο, γρήγορο και οικονομικά προσιτό τρόπο να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα συνέπεια και επαγγελματισμό;

  Τα ρούχα εργασίας με λογότυπο, όπως τα μπουφάν και τα μπλουζάκια, είναι η απάντηση.

  Η συγκεκριμένη επένδυση προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα για την ενίσχυση της επωνυμίας σας, από την καλή πρώτη εντύπωση στο ευρύ κοινό μέχρι την ενδυνάμωση της ομαδικότητας μεταξύ των εργαζομένων και την ανάδειξη των αξιών της εταιρείας σας.

  Ακόμα αναρωτιέστε αν οι φόρμες εργασίας με λογότυπο είναι απαραίτητες και στη δική σας εταιρεία; Συνεχίστε την ανάγνωση και μάθετε τα πάντα για τα διαφημιστικά ρούχα και πώς αυτά μπορούν να αναδείξουν την επιχείρησή σας.

   

  Τα μπουφάν εργασίας με λογοτύπηση μένουν χαραγμένα στη μνήμη

  Επιλέγοντας επαγγελματικό ρουχισμό με εταιρικό λογότυπο δημιουργείτε αμέσως μια ενιαία ταυτότητα που οι άνθρωποι συνδέουν χωρίς σκέψη με την εταιρεία σας.

  Η επαγγελματική εμφάνιση τραβάει τα βλέμματα των πιθανών πελατών, επικοινωνώντας με συνοχή, σοβαρότητα και συνέπεια ολόκληρη την επωνυμία σας.

  Όταν νέοι πελάτες επισκέπτονται το κατάστημά σας ή βλέπουν την επιχείρησή σας σε μια έκθεση όπου όλοι οι υπάλληλοι φορούν τα ίδια, δημιουργείται μια αίσθηση αξιοπιστίας. Η χρήση του logo ενισχύει ασυνείδητα το branding σας, βοηθώντας τους άλλους να συσχετίσουν την επωνυμία σας με το λογότυπό σας με έναν δυναμικό τρόπο που θα θυμούνται για καιρό.

   

  μπουφάν εργασίας αμάνικα με λογότυπο

   

  Διαβάστε κι αυτό: Είναι αποτελεσματικά τα επιχειρηματικά δώρα σήμερα;

   

  Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε “Brand Ambassadors” που κάνουν δωρεάν διαφήμιση

  Επενδύοντας σε μπουφάν εργασίας αδιάβροχα, αμάνικα και φλις, κερδίζετε ένα εξαιρετικό και οικονομικά αποδοτικό εργαλείο μάρκετινγκ. Από μπλουζάκια με στάμπα μέχρι κεντημένα επαγγελματικά polo, τα διαφημιστικά ρούχα μεταμορφώνουν τους υπαλλήλους σας σε “brand ambassadors”, οι οποίοι προβάλλουν την επωνυμία σας ανά πάσα ώρα και στιγμή, ειδικά αν κάνουν και ταξίδια εκτός έδρας.

  Έτσι δε χρειάζεται κάποιος να έρθει στον χώρο σας για να δει το logo σας. Επενδύστε σε μπουφάν εργασίας, τα οποία οι υπάλληλοί σας θα φορούν ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα σας – και δωρεάν.

   

  διαφημιστικά ρούχα εργασίας

   

  Μπορεί να σας ενδιαφέρει: Τρόποι εκτύπωσης λογοτύπου σε υφάσματα και αντικείμενα

   

  Τα ρούχα εργασίας με λογότυπο είναι οικονομικά αποδοτικά

  Όταν προωθείτε την επιχείρησή σας και προσπαθείτε να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό, σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών.

  Είτε μιλάμε, όμως, για μια ολοκληρωμένη καμπάνια ψηφιακού μάρκετινγκ είτε για συγκεκριμένα κανάλια, αυτός ο τύπος διαφήμισης μπορεί να είναι απαγορευτικός από πλευράς κόστους.

  Αντιθέτως, το να εξοπλίσετε το προσωπικό σας με επώνυμα και ποιοτικά πόλο, διαφημιστικά μπλουζάκια ή φόρμες εργασίας με λογότυπο μπορεί να γίνει σε πολύ λογική τιμή – ακόμα και όταν επιλέγετε εταιρικά ρούχα από κορυφαίους κατασκευαστές όπως η Stedman.

   

  μπουφάν εργασίας αδιάβροχα

   

  Διαβάστε επίσης: Ρουχισμός Stedman: Ποιότητα και οικονομία για την επιχείρησή σας

   

  Τα ρούχα εργασίας συμβάλλουν στην εταιρική σας κουλτούρα

  Η δημιουργία ενός αυτόματου ενδυματολογικού κώδικα φέρνει όλο το προσωπικό στο ίδιο επίπεδο: η καθιέρωση του ομοιόμορφου ρουχισμού εργασίας προάγει την ισότητα, ενθαρρύνοντας την ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ του προσωπικού.

  Ως μπόνους, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα εταιρικά ρούχα μπορούν να οδηγήσουν σε βελτιωμένες σχέσεις με τους πελάτες. Επειδή η ίδια ενδυμασία βοηθά την ομάδα να φαίνεται ενιαία, είναι εύκολο για τους επισκέπτες και τους πελάτες να καταλάβουν σε ποιον να απευθυνθούν για βοήθεια. Μια καλά οργανωμένη ομάδα με επαγγελματική εμφάνιση οδηγεί σε υψηλές προσδοκίες εξυπηρέτησης και κάλυψης των αναγκών των πελατών.

   

  ρούχα και μπουφάν εργασίας με λογότυπο

   

  Εάν η εταιρεία σας ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τα ρούχα εργασίας με λογότυπο – ή αν αναζητάτε μπλούζες εργασίας με λογότυπο στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα, επικοινωνήστε σήμερα με την ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΑΕ.

  Με δεκαετίες εμπειρίας σε ό,τι έχει να κάνει με τα διαφημιστικά δώρα και τον ρουχισμό με λογότυπο στην Ελλάδα, θα χαρούμε να βοηθήσουμε!

  Εμπιστευθείτε σήμερα την ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ ΑΕ και αποκτήστε εκατοντάδες ετοιμοπαράδοτους κωδικούς και ποιοτικά ρούχα Stedman, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

   

  Δείτε όλα τα ρούχα εργασίας

   

Μπαξεβανίδης Κεντρικά-Αποθήκη:

ΒΙ.ΠΕ.Θ. - Σίνδος

570 22, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 782 200, 2310 780 114

e-mail: info@baxevanidis.gr

Αρ. ΓΕΜΗ: 058676104000

3ΜΕ Sign Θεσσαλονίκη:

Γ. ΤΣΟΝΤΟΥ 27-29, 546 27

Τ: 2310 524 360, 2310 524 361

e-mail: info@3me.gr

3ΜΕ Sign Αθήνα:

Καλλιρρόης 184-186 & Δημοφώντος 157-159

118 52, Άνω Πετράλωνα

Τ: 210 34 17 280 -2

e-mail: sales@3me.gr

e bannerespaEΤΠΑ460X60