Εγγραφείτε ως
πελάτης χονδρικής.Εγγραφή

0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
 • Αρχική
 • BLOG
 • Διαφημιστικά καπέλα: Tο καλύτερο επαγγελματικό δώρο!

Διαφημιστικά καπέλα: Tο καλύτερο επαγγελματικό δώρο!

Διαφημιστικά καπέλα σε πράσινη, μαύρη και μπλε απόχρωση
 • Τα οφέλη των διαφημιστικών προϊόντων είναι άμεσα και εμφανή για πολλές εταιρείες: από τη διαφήμιση αυτή καθαυτή, μέχρι την αίσθηση του «ανήκειν» όσων χρησιμοποιούν τα προϊόντα σας και τη γενικότερη αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας, είναι μια επένδυση που αξίζει.

  Το καλύτερο επαγγελματικό δώρο που μπορείτε να κάνετε στους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους συνεργάτες σας είναι τα διαφημιστικά καπέλα για πολλούς λόγους, και εμείς σας δείχνουμε τους βασικότερους.

  Ταιριάζουν σε κάθε κλάδο και event

  Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο ανήκει η επιχείρησή σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να επωφεληθεί από τα διαφημιστικά καπέλα σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό.

  Για παράδειγμα, είτε είστε μια νεοφυής επιχείρηση που επιθυμεί να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, είτε βρίσκεστε σε στάδιο ανάπτυξης σε νέες αγορές, τα διαφημιστικά καπέλα μπορούν να σας ωφελήσουν.

  Η μεγαλύτερη επίδραση, ωστόσο, παρατηρείται όταν τα καπέλα δίνονται ως εταιρικό δώρο σε κάποιο event που πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο, μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι παραλήπτες του δώρου να το χρησιμοποιήσουν άμεσα, και να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν ακόμα και σε βάθος χρόνου.

  Μπορούν να φορεθούν από ενήλικες και παιδιά

  Πολλές φορές το κόστος των εταιρικών δώρων είναι μεγάλο γιατί πρέπει να ληφθούν υπόψη διαφορετικά μεγέθη ή χρώματα για κάθε προϊόν. Ένα από τα βασικά προτερήματα που απολαμβάνετε όταν αγοράζετε διαφημιστικά καπέλα σε χονδρική τιμή είναι πως δε χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι τέτοιο.

  Τα καπέλα μπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες λόγω του ρυθμιστή αυξομείωσης του καπέλου.

   Οι πελάτες και οι υπάλληλοι θέλουν να τα φοράνε!

  Ένας ακόμα λόγος που τα διαφημιστικά καπέλα παραμένουν κορυφαία επιλογή στα εταιρικά δώρα είναι γιατί η πλειοψηφία των ανθρώπων θέλει να τα χρησιμοποιεί! Τόσο για λόγους   προστασίας από τον ήλιο, όσο και για στιλ ειδικά στις νεότερες ηλικίες, να είστε σίγουροι ότι τα συγκεκριμένα επαγγελματικά δώρα «θα πιάσουν τόπο».

  Σκεφτείτε, για παράδειγμα, πόσο χρήσιμα είναι τα καπέλα ως διαφημιστικά δώρα για ξενοδοχεία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες – αν δημιουργήσετε ένα σετ μαζί με υφασμάτινες τσάντες ή διαφημιστικά μπλουζάκια, οι πελάτες σας σίγουρα θα το εκτιμήσουν!

  Επιπλέον, τα επαγγελματικά δώρα προς τους υπαλλήλους σας, τους κάνουν να αισθάνονται περήφανοι που εκπροσωπούν την επιχείρηση στην οποία εργάζονται.

  Ψάχνετε τα ιδανικά διαφημιστικά δώρα ξενοδοχείων;

  Γίνονται «κινητή διαφήμιση» για την εταιρεία σας

  Δωρίζοντας καπέλα ως διαφημιστικά δώρα, μπορείτε εύκολα να ωφελήσετε το συνολικό branding της επιχείρησής σας. Όταν οι υπάλληλοί σας, οι πελάτες ή οι συνεργάτες σας φορούν καπέλο με το logo σας, προβάλλουν την εταιρεία σε δεκάδες άλλους ανθρώπους.

  Βεβαιωθείτε ότι το logo είναι αρκετά εμφανές και πως το χρώμα του καπέλου ταιριάζει με το σύνολο της εταιρικής σας ταυτότητας για να αυξήσετε ακόμα περισσότερο τη συσχέτιση με την επωνυμία σας.

  Αποτελούν μια από τις πιο οικονομικές μορφές διαφήμισης

  Αν και υπάρχουν πάρα πολλές μορφές διαφήμισης μιας επιχείρησης ή ενός brand, αρκετές φορές η τελική επιλογή βασίζεται στον οικονομικό παράγοντα.

  Αν, λοιπόν, και στη δική σας περίπτωση, το οικονομικό κομμάτι παίζει σημαντικό ρόλο, τότε τα καπέλα είναι η ιδανική λύση.

  Μαζί με τα μεταλλικά διαφημιστικά στυλό και τα υφασμάτινα διαφημιστικά μπρελόκ, αποτελούν εταιρικά δώρα για τα οποία μπορεί να γίνει μεγάλη παραγγελία σε χονδρική τιμή και δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε και να τα δωρίσετε όποτε κρίνετε απαραίτητο!

   

  Αν ψάχνετε και εσείς για τα πιο δημοφιλή επαγγελματικά δώρα, επιλέξτε τα διαφημιστικά καπέλα. Η εταιρεία ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σε σχέδια και χρώματα, που σίγουρα μπορούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις και της δικής σας επιχείρησης.

  Βρείτε κορυφαία διαφημιστικά μπρελόκ για την εταιρία σας!

Επικοινωνία

Κεντρικά - Αποθήκη:

ΒΙ.ΠΕ.Θ. - Σίνδος

570 22, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 782 200, 2310 780 114

e-mail: info@baxevanidis.gr

Θεσσαλονίκη:

Γ. ΤΣΟΝΤΟΥ 27-29, 546 27

Τ: 2310 524 360, 2310 524 361

e-mail: info@3me.gr

Αθήνα:

Καλλιρρόης 184-186 & Δημοφώντος 157-159

118 52, Άνω Πετράλωνα

Τ: 210 34 17 280 -2

e-mail: sales@3me.gr