user ico


Εγγραφείτε ως
πελάτης χονδρικής.Εγγραφή

0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
 • Αρχική
 • BLOG
 • Επιλέξτε τα ιδανικά διαφημιστικά δώρα ξενοδοχείων!

Επιλέξτε τα ιδανικά διαφημιστικά δώρα ξενοδοχείων!

Διαφημιστικά δώρα για ξενοδοχεία
 • Στις μέρες μας, οι πλέον σύγχρονες υπηρεσίες και αναβαθμισμένες παροχές στα ξενοδοχεία, μπορούν να οδηγήσουν τόσο σε ενίσχυση της συνολικής εμπειρίας του πελάτη όσο και σε αύξηση των εσωτερικών πωλήσεών τους.

  Πολύ συχνά, αρκετά τουριστικά καταλύματα εξοπλίζουν τους χώρους τους και με διαφημιστικά είδη ξενοδοχείων με σκοπό να αποσπάσουν μια θετική αξιολόγηση από τους πελάτες τους, όπως οικιακά αξεσουάρ, είδη καθημερινής χρήσης, μολύβια και μπλοκ σημειώσεων.

  Επιπλέον, ένας νέος πελάτης που θα λάβει κάποια διαφημιστικά δώρα ξενοδοχείων μπορεί να επιστρέψει μελλοντικά στους χώρους τους και, γιατί όχι, να προτείνει το κατάλυμά σε φίλους και γνωστούς.

  Γνωρίζετε όμως ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερες επιλογές σε διαφημιστικά δώρα για ξενοδοχεία που μπορείτε και εσείς να προμηθευτείτε; Διαβάστε μερικές από τις κορυφαίες προτάσεις της ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. σε δώρα και αναμνηστικά για να διαλέξετε και να κάνετε τους πελάτες σας ambassadors της επωνυμίας σας!

  Κομψά και λειτουργικά στυλό

  Αν μαζί με τα καλλυντικά είδη στο ξενοδοχείο σας διαθέτετε και μικρά μπλοκ σημειώσεων στους επισκέπτες σας, γιατί να μην τα συνοδεύσετε με διαφημιστικά στυλό; Έτσι θα μπορούν να καταγράψουν σκέψεις και λίστες με άνεση και ευκολία. Επιπλέον, θα αντιληφθούν αυτή την προσφορά ως μία ευγενική χειρονομία που σίγουρα θα λειτουργήσει υπέρ σας.

  Φυσικά, μπορείτε να τα διαθέσετε και για προσωπική και επαγγελματική χρήση στο προσωπικό σας. Μην αγνοείτε τους συναδέλφους και συνεργάτες σας και κάντε τους δώρο μερικά διαφημιστικά μεταλλικά στυλό ως αναγνώριση για την προσπάθεια, τη συμπαράσταση αλλά και την υποστήριξή τους. Όλοι θέλουμε να έχουμε ευχαριστημένους τους πελάτες μας, όμως όλα ξεκινάνε από τη συμπεριφορά του προσωπικού του ξενοδοχείου μας!

  Κούπες παντός χρήσης

  Οι διαφημιστικές κούπες δεν αποτελούν κάποια καινοτόμα πρόταση. Παρόλα αυτά, συνεχίζουν να προτιμώνται από αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες που τις χρησιμοποιούν μέσα στα δωμάτια για χρήση από τους πελάτες.

  Αρκετά ξενοδοχεία μάλιστα προσφέρουν μέσα από το κατάστημά τους τη δυνατότητα αγοράς για κούπες sublimation από τους ίδιους τους επισκέπτες τους. Μια ξεχωριστή κούπα με ένα εντυπωσιακό χρώμα, brand, ή τουριστικό θέμα να κλέψει τις εντυπώσεις ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε καθημερινές δραστηριότητες. Γιατί να μην τις προτιμήσετε;

  Υφασμάτινες τσάντες για κάθε ανάγκη

  Πολλά ξενοδοχεία διαθέτουν μεγάλους χώρους και αίθουσες που επιλέγονται συχνά για οργάνωση ημερίδων, ομιλιών και λοιπών εκδηλώσεων. Επιπλέον, είναι σύνηθες από τους διοργανωτές να επιλέγουν υφασμάτινες τσάντες που προσφέρουν ως δώρα στους συμμετέχοντες. Αν ένα κατάλυμα μπορεί να τις διαθέσει, μπορεί να κερδίσει ακόμα περισσότερα.

  Προτιμήστε πάνινες διαφημιστικές τσάντες για τον αντίκτυπό τους στο περιβάλλον ή και τσάντες συνεδρίου, οι οποίες είναι εξαιρετικά χρήσιμες και βολικές. Μπορείτε ακόμη και να τις προσθέσετε στα δώρα που μπορούν να αγοράσουν οι πελάτες σας ως ενθύμια της επίσκεψής τους.

   

  Αποκτήστε ποιοτικές υφασμάτινες τσάντες

  Καπέλα και μπλουζάκια για προστασία

  Σίγουρα έχετε δει διαφημιστικά μπλουζάκια από γνωστά καφέ και εστιατόρια όπως πχ. Hard Rock Cafe, τα οποία φοράνε άτομα κάθε ηλικίας. Γιατί να μην προτιμήσουν αντίστοιχες μπλούζες με το δικό σας logo ή brand; Σκεφτείτε πόσο έχουν συμβάλλει στη διάδοση της επωνυμίας μεγάλων εταιρειών!

  Παρομοίως και τα διαφημιστικά καπέλα! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να φοράνε καπέλα, τόσο για την προστασία που τους προσφέρει όσο και ως αξεσουάρ που συμπληρώνει την εμφάνισή τους.

  Μπρελόκ για όλα τα κλειδιά

  Παρόλο που αρκετοί ξενοδόχοι δεν αντιλαμβάνονται την αξία τους, τα διαφημιστικά μπρελόκ αποτελούν μια καλή εναλλακτική για όσους θέλουν κάτι μικρό και διακριτικό. Αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούν να συμβάλουν με το δικό τους τρόπο στην προώθηση ενός ξενοδοχείου!

  Ιδιαίτερα τα υφασμάτινα διαφημιστικά μπρελόκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δώρα σε πελάτες και συνεργάτες αλλά και ως αντικείμενα πώλησης. Θυμηθείτε, όσο περισσότερα άτομα διαθέτουν αντικείμενα με το λογότυπο και την επωνυμία σας, τόσο περισσότεροι πιθανοί πελάτες μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί τους!

  Επομένως, ο στόχος κάθε εταιρικού και διαφημιστικού δώρου είναι σύνδεσή του με τις διακοπές και την παραμονή ενός πελάτη στο κατάλυμα. Υπάρχουν αρκετά δώρα για πελάτες ξενοδοχείου που μπορείτε να επιλέξετε, πάντοτε με βάση τις δικές σας ανάγκες.

  Ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή από την ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. με ποιοτικές επιλογές σε διαφημιστικά είδη ξενοδοχείων και δώστε την καλύτερη αφορμή στους επισκέπτες σας να σας θυμούνται για πάντα!

   

  Βρείτε κορυφαία διαφημιστικά μπρελόκ για την εταιρία σας!

Επικοινωνία

Μπαξεβανίδης Κεντρικά-Αποθήκη:

ΒΙ.ΠΕ.Θ. - Σίνδος

570 22, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 782 200, 2310 780 114

e-mail: info@baxevanidis.gr

Αρ. ΓΕΜΗ: 058676104000

3ΜΕ Sign Θεσσαλονίκη:

Γ. ΤΣΟΝΤΟΥ 27-29, 546 27

Τ: 2310 524 360, 2310 524 361

e-mail: info@3me.gr

3ΜΕ Sign Αθήνα:

Καλλιρρόης 184-186 & Δημοφώντος 157-159

118 52, Άνω Πετράλωνα

Τ: 210 34 17 280 -2

e-mail: sales@3me.gr

e bannerespaEΤΠΑ460X60